Frases Ciclisme


“El dolor es temporal. Puede durar un minuto o una hora, un día o un año, pero en algún momento pasará y algo más ocupará su lugar. Si me rindo, ese acto durará para siempre. Darse por vencido permanecerá conmigo. Por eso, cuando tenga ganas de renunciar, me preguntaré con qué prefiero vivir.”
Lance Armstrong

divendres, 26 de novembre del 2010

Que fer per acabar la temporada?

Final de temporada!!!

Després d’una temporada llarga... Des del Febrer amb la Copa de la Selva, el Caixa Girona, la parada estiuenca de btt i ara amb dos mesos intensos de Copa Gironina... el cos acaba cansat o més aviat fatigat. Una fatiga que poder no notem intensa ara, però la podem notar al inici de la pretemporada següent i això pot passar factura durant tota la temporada.

Que fer per acabar la temporada?

Després d’uns entrenaments més o menys planificats no podem acabar l’última carrera i penjar la bicicleta fins d’aquí un parell de mesos. NO és recomanable.

Una de les moltes propostes per acabar la temporada és realitzar un període de recuperació. Una setmana o dues setmanes realitzant entrenaments suaus, cada vegada més suaus. Baixar la intensitat i el volum dels entrenaments.

Acabar amb uns quants dies d’entrenament de relaxació pot ser la millor forma per descansar el cos i regenerar l’organisme. Preparar-lo per la parada de final de temporada OBLIGATÒRIA. Si obligatòria amb majúscules.

1 mes de recuperació, incloent dues setmanes de recuperació regeneració  + dues setmanes de repòs absolut de bicicleta (no d’esport o activitat física) = preparació ideal per començar nova temporada! O millor dit la pretemporada.

Us deixo el meu final de temporada. Segurament substituiré l’entrenament dels diumenges per fer la Marxa de Navata i la Cellera per passar aquests matins frecos que ens esperen per terres gironines. 


(R) = Rodillo

Canviaré els meus matins de bicicleta i rodillo per els matins a la piscina climatitzada!!!! Un parell de setmanetes de relax a l'aigua. I 5 dies de Snowboard a Baqueria gràcies a la meva gran carrera universitaria!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada