Frases Ciclisme


“El dolor es temporal. Puede durar un minuto o una hora, un día o un año, pero en algún momento pasará y algo más ocupará su lugar. Si me rindo, ese acto durará para siempre. Darse por vencido permanecerá conmigo. Por eso, cuando tenga ganas de renunciar, me preguntaré con qué prefiero vivir.”
Lance Armstrong

divendres, 17 de desembre de 2010

Exercicis invernals

Continuem amb la preparació invernal. He recuperat un article de Bikeradar.com on ens mostren uns exercicis molt interesants per fer. Sempre relacionats amb el ciclisme i la màxima transfarència possible de la força a al ciclisme. Els exercicis estan dividits en diferents modalitats o especialitats. Força o escalador. Potència i resistència general, estiraments.

Força:

Canvis de cama en pont
Mantenir durant 30" cada cama. Apretar els glutis amb força. Repetir de 3 a 4 vegades per cama.Squat d'una cama amb rotació
Baixar de forma suau, mantenir durant 2" la posició i tornar a la posició inicial. Repetir 10 vegades per costat.En flexió, elevació de genoll
10 repeticions per cada cama.

Potència:

Squat a una cama amb salt
De la posició inicial dret a peu coix, baixar a squat 90º impulsar-se saltant cap amunt i endavant i recepcionar de puntetes amb la mateixa cama. Repetir 10 salts per cada cama.
 

Salts verticals a una cama
Atenció a la posició dels braços. Repetir 3 vegades 10 salts per cama descansant 60" entre series.

Pliometria de 50-70cm d'alçada
Deixar-se caure recepcionar a peus junts i de puntentes, de cop saltar al màxim cap amunt i endavant. Repetir 10 vegades.


Salt de corda
Series de 60", repetir 3 vegades.

Salts horitzontals amb una cama
6 salts seguits, amunt i endavant. Repetir 3 vegades per cama. Descansant 15" entre series.

Resistència general:

Treball de core
Exercici 1: Empenyar l'esquena contra el terra fent toca les lumbars al terra. Mantenir durant 10" repetir 10 vegades i realitzar 3 series. Descansar 30" per serie.
Exercici 2: Mantenir la posició durant 60", contraure abdominals per mantenir la posició correctament. Descansar 60" i repetir 3 vegades.

Estiraments molt bàsics: (entre un mínim de 15" fins a 30" cada estirament. Cientificament no hi ha cap diferència entre estirar 30"o 60")Per acabar un video de l'entrenament d'Armstrong.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada