Frases Ciclisme


“El dolor es temporal. Puede durar un minuto o una hora, un día o un año, pero en algún momento pasará y algo más ocupará su lugar. Si me rindo, ese acto durará para siempre. Darse por vencido permanecerá conmigo. Por eso, cuando tenga ganas de renunciar, me preguntaré con qué prefiero vivir.”
Lance Armstrong

dissabte, 5 de novembre del 2011

APLAÇADA COPA GIRONINA AMER

Info de www.ciclisme.cat

"El Club Ciclista Amer Hipra aplaça pel diumenge 13 de novembre, a Amer, la 7a. prova puntuable per la Copa Gironina de BTT a causa de les grans pluges d´ ahir divedres 4. Els circuits tindran recorreguts de 33 i 21 quilòmetres pels grans i 1 i 2 quilòmetres pels nens i nenes.
La primera part dels circuits llargs seran pel costat tant popular com és la Ruta de les 3 Ermites, Sant Roc de la Barroca, Santa Lena i Santa Brígida, i l’últim tram serà pel costat del manantial Fonter i camins de Sant Martí Sacalm.
La cursa llarga serà a les 9:30 hores i la curta, en aquest cas, a les 10 hores. I com és habitual hi haurà 3 trofeus per categoria, esmorzar, obsequis i els primers de la marxa popular també tindran el seu reconeixement, en aquesta ocasió, per gentilesa del club organitzador.
Les tres últimes proves seran el dia 13 a Mont-Ras, el 20 a La Bisbal i la final el 27 a Serinyà.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)
"


Segurament canviaràn algunes coses ja que no pot coincidir Mont Ras i Amer de la Copa Gironina. Posibilitat de Dissabte tarda i Diumenge Matí!??!

Actualització: Mont Ras no es fará i Amer la substituirà el pròxim dia 13 de Novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada