Frases Ciclisme


“El dolor es temporal. Puede durar un minuto o una hora, un día o un año, pero en algún momento pasará y algo más ocupará su lugar. Si me rindo, ese acto durará para siempre. Darse por vencido permanecerá conmigo. Por eso, cuando tenga ganas de renunciar, me preguntaré con qué prefiero vivir.”
Lance Armstrong

dimarts, 15 de novembre del 2011

NOVA TEMPORADA BTT

Encara no hem acabat la temporada btt per terres gironines i ja es fan les presentacions de dates de la temporada 2012! Quin luxe d'ambient btt que tenim per terres gironines, som l'enveja de tot el territori català!

Presentació de l'OPEN BTT BMW http://openbttbmw2012.blogspot.com/ el qual ens ocuparà tot el més de Febrer amb BTT Hinvernal. Aquest open va ser la gran novetat del 2011, la majoria va quedar satisfet amb l'organització i els recorreguts, aquest any a tornar-hi amb més ganes!

Open Btt BMW 2011

Hi ha rumors de que torni el GRAN PREMI la Selva Btt, el qual es disputaba per les mateixes dates que 'Open Btt Bmw. 1. Esperem que es confirmi el retorn del Gran Premi la Selva, i 2. Que hi hagi una coherència amb les dates i no es solapi cap carrera, d'aquesta manera guanyarem tots!

Cartell 2010


Amb aquests dos campionats ja podem preparar les plats forts de la temporada amb l'Open Tactic Btt, Copa Catalana, etc etc

Salut i entrenar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada