Frases Ciclisme


“El dolor es temporal. Puede durar un minuto o una hora, un día o un año, pero en algún momento pasará y algo más ocupará su lugar. Si me rindo, ese acto durará para siempre. Darse por vencido permanecerá conmigo. Por eso, cuando tenga ganas de renunciar, me preguntaré con qué prefiero vivir.”
Lance Armstrong

dimecres, 10 de novembre del 2010

Show Mr. Contador

Agost, Setembre, Octubre, Novembre... Desembre, Gener, Febrer... Com a mínim són 7 els mesos que haurem d’esperar per veure quina sanció li posen a Contador. Desprès d’esperar-ne 4 encara haurem d’esperar-ne almenys 2 més per poder proclamar Andy Schleck guanyador del Tour de France 2010. Això hem recorda el cas Pereiro – Landis, però ara els papers s’han canviat, l’espanyol és el dolent.

Busca les 7 diferències!
















Per altre banda no pot ser que Pereiro, Contador, Sastre, Contador i Contador, amb aquest ordre,  guanyin els últims 5 Tours de França... algú havia de posar pals a les rodes. S’havia de trencar la “superioritat” de la península. Desprès de tocar tant els pebrots amb Valverde, només els faltava fotre al carrer al millor ciclista espanyol actual.

Sóc anti-Contador? Segurament si, no m’agrada gens ni mica la seva actitud, mostra arrogància i sembla que vol quedar bé davant tothom. No hem crec ni una de les paraules quan surt per la televisió plorant, ni una. Si s’ha dopat o no, no crec que ho sabem mai del cert, però si hi ha restes d’un producte il·legal en el seu cos, se l’ha de castigar, més o menys, però se la de sancionar. Es basen en una normativa de la UCI, on hi ha un apartat en el que es fa referència que l’esportista és el responsable de totes les substàncies que entren al seu cos. Sigui menjar, drogues o el que sigui.

De qui és culpa? No crec que ningú obligui a cap ciclista, amb una pistola al cap, realitzar-se transfusions, prendre fàrmacs per augmentar el rendiment o realitzar altres mètodes que segurament encara no s’han descobert. Però qui no faci el mateix que els altres, parteix d’una condició física molt inferior a la dels adversaris, i al final el que compte és la victòria. Si un realitza concentracions en altura, els altres també ho fan. Si un entrena 8h diàries, els altres també ho fan. Si un es pren clembuterol per posar-se a punt... els altres no ho fan?



PD: Mr. Contador vine a comprar la vedella de Girona i no tindràs aquests problemes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada